U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Evaluatieformulier Verloskundigenpraktijk Madelief

Wij, verloskundigen van praktijk Madelief, hebben u begeleid tijdens uw zwangerschap, bevalling en/of kraambed. Wij willen onze zorg zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en behoeften van onze cliënten. Daarom is uw mening over onze praktijk bepalend. Door middel van dit evaluatieformulier willen wij u vragen wat u van de zorgverlening in onze praktijk vond en wat er volgens u verbeterd kan worden. 

 

Onder de inzendingen verloten wij leuke prijzen, wil je hier kans op maken vul dan aan het eind van de enquête je naam en emailadres in.

 

In de vragenlijst kunt u aangeven in welke mate u het eens bent met de betreffende stelling. (helemaal oneens, oneens, neutraal, eens, helemaal eens).

Als u wilt dan kunt u een toelichting geven bij uw antwoorden, deze kunt u in uw eigen woorden weergeven aan het eind van elk blok vragen.

 

Waar in de vragenlijst wordt gesproken van ‘zij/haar’ kunt u ook ‘hij/zijn’ lezen. 

 

Mocht u naar aanleiding van deze vragenlijst nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de praktijk op telefoonnummer 0527-502950.

 

Met vriendelijke groet, 

Verloskundigen Madelief

Privacy policy. Voor onze privacy voorwaarden klik hier.