Bekijk onze demo

Een demo zegt meer dan 1.000 woorden.

  • Geschikt voor mobiel

  • Eenvoudig aanpasbaar
  • Duidelijke statistieken

U kunt de enquête op verschillende manieren aanbieden richting uw cliënten:

  • Via een link op uw website

  • Via een QR code, bijvoorbeeld op drukwerk die u meegeeft aan uw cliënten.

  • Ingepast in uw website; hiermee is de enquête direct zichtbaar op uw eigen website.

Demo van de Standaard enquête

Ingepast in uw website

Het is mogelijk om de enquête via een link op uw website aan te bieden. U kunt er ook voor kiezen om de enquête in te bouwen in uw website. Dat kan relatief eenvoudig. Het zou er bijvoorbeeld zoals hieronder uit kunnen zien. Verloskundepeiling.nl kan dit voor u realiseren of we adviseren u hierin zodat u het zelf kunt doen. Afhankelijk van uw wensen.

Via link op uw website

BEKIJK DEMO ENQUÊTE

Via QR code

Demo van de Miskraam enquête

Miskramen

Zwangeren die te maken krijgen met een miskraam hebben een andere beleving dan zwangeren die een ‘normale’ zwangerschap doorlopen. U als zorgverlener levert ook zorg aan deze groep. Juist in deze groep is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van de zorgervaring. Onze vragenlijst is specifiek ontwikkeld om de ervaringen van cliënten, die te maken hebben gehad met een miskraam, in beeld te brengen.

Enquêtebeheer en statistieken

Via ons beheerportaal heeft u inzicht in statistieken. Afhankelijk van het product dat u afneemt heeft u de mogelijkheid om zelf de vragenlijst aan te passen.

De juiste inzichten

Uiteindelijk gaat het om duidelijke inzichten. Samen betere zorg realiseren door te sturen op de feedback van cliënten. Onze enquêtesoftware geeft u op een eenvoudige wijze de juiste inzichten. Bekijk hieronder twee standaard rapporten:

Rapport van één vraag
Rapport van een enquête