Wie is verloskundepeiling.nl?

De toonaangever in enquêtesoftware voor de geboortezorg.

Wie is verloskundepeiling.nl?

Al meer dan 10 jaar volgen we ontwikkelingen in de verloskunde van dichtbij. Wanneer je vrouw verloskundige is en zij als praktijkeigenaar volop betrokken is bij de ontwikkeling van de verloskunde in de regio, dan krijg je van dichtbij mee wat er gaande is. Ontwikkelingen binnen Verloskundige Samenwerkings Verbanden (VSV), de toenemende druk van zorgverzekeraars en bijvoorbeeld het aanbieden van Centering pregnancy, zijn thema’s die thuis aan de keukentafel besproken worden. Ontwikkelingen die allemaal bedoelt zijn om de kwaliteit van de verloskunde continue te verbeteren. Zowel in de eerste- als in de tweedelijns verloskunde en tussen de verschillende ketenpartners in de geboortezorg.

Belangrijk hierin is natuurlijk de groep cliënten. Betere zorg door de cliënt centraal te stellen. Want daar doe je het uiteindelijk voor. Om te kunnen beoordelen of de maatregelen ook het gewenste effect hebben en hoe de zwangere uiteindelijk zelf de geboden zorg ervaart, vonden wij het tijd om ook die stem duidelijk te laten gelden. Maar hoe doe dat nu als verloskundige praktijk? Hoe krijg ik die mening van mijn cliënten nu objectief op tafel zodat deze meegenomen kan worden in de discussies over verbetering van de verloskundige zorg? En vooral, hoe doe ik dit zonder extra administratief werk?

Zo ontstond het idee om een professionele oplossing te bouwen. Vanuit kennis en kunde op het gebied van software ontwikkeling en data verwerking, hebben we verloskundepeiling gerealiseerd. Hiermee bieden we de verloskunde praktijken in Nederland een perfecte oplossing om inzicht te krijgen in  de ervaringen van hun cliënten. We gebruiken hiervoor de standaard vragenlijst van de KNOV. Maar we kunnen de vragen ook aanpassen naar uw situatie. Want we weten als geen ander dat iedere praktijk te maken heeft met haar eigen populatie en eigen praktijk situatie. Daarom, verloskundepeiling. Verloskundepeiling is een label (merk) wat eigendom is van software bedrijf Sheph IT Solutions. Een bedrijf gespecialiseerd in bedrijfssoftware en data verwerking.

  • Betrokken

  • Ontzorgt

  • Professioneel

0
Actieve enquêtes
0
Aangesloten verloskundigen

NOG NIET OVERTUIGD? DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN!

Als praktijk wilden we graag de mening van onze cliënten weten over onze kwaliteit van zorg. We zochten een moderne oplossing die ook op de smartphone eenvoudig in gebruik is. Voor ons zelf wilden we er geen werk mee hebben. We hebben het al druk genoeg. De statistieken moesten dus eenvoudig en overzichtelijk zijn. Verloskundepeiling was voor ons de ideale partner. Ze boden precies wat we zochten. Een professionele oplossing. We zijn ook zeer tevreden over snelheid waarin het is opgeleverd en over het contact met verloskundepeiling. Een aanrader!